dissabte, 1 de febrer del 2014

Mongetes amb xoriço i bolets



Ingredients per a quatre persones:

800 grams de mongetes cuites
1 pebrot vermell petit
1 pebrot verd italià
1 pastanaga
2 cebes mitjanes
2 grans d’all
150 grams de tomàquet triturat
Julivert
100 grams de xoriço picant (Lleó o Rioja)
Pebre i sal
1 culleradeta de sucre
1 vas de vi blanc
30 grams de trompetes de la mort seques

Elaboració:

Fem un sofregit, començant per la ceba i quan es torna transparent i posem l’all trinxat i la pastanaga tallada petita. Ho deixem coure deu minuts i hi afegim el pebrot vermell, el verd tallat ben petit i el tomàquet. Sofregim uns vint minuts, remenant-ho sovint.
Quan casi està acabat hi posem el xoriço tallat a daus, les mongetes cuites, el vi, els bolets tallats petits i una mica d’aigua per cobrir.

Ho deixem fent xup-xup a foc baix durant mitja hora, i quan casi està acabat hi afegim el julivert.










4 comentaris: