Ingredients per a quatre
persones:
800 grams de mongetes cuites
1 pebrot vermell petit
1 pebrot verd italià
1 pastanaga
2 cebes mitjanes
2 grans d’all
150 grams de tomàquet triturat
Julivert
100 grams de xoriço picant (Lleó o Rioja)
Pebre i sal
1 culleradeta de sucre
1 vas de vi blanc
30 grams de trompetes de la mort seques
Elaboració:
Fem un sofregit, començant per la ceba i quan es torna transparent i
posem l’all trinxat i la pastanaga tallada petita. Ho deixem coure deu minuts i
hi afegim el pebrot vermell, el verd tallat ben petit i el tomàquet. Sofregim
uns vint minuts, remenant-ho sovint.
Quan casi està acabat hi posem el xoriço tallat a daus, les mongetes
cuites, el vi, els bolets tallats petits i una mica d’aigua per cobrir.
Ho deixem fent xup-xup a foc baix durant mitja hora, i quan casi està
acabat hi afegim el julivert.
Collooooooooooooooooooons! slurp!!! Bego
ResponEliminagràcies nena!
EliminaTant de bo! encara tingués estomac per menjar-m'ho.
ResponEliminaHo sento per tu!
ResponElimina