Ingredients
per a quatre persones:
4
talls de morro de bacallà dessalat
2
quilos de cebes
Sal
Oli
Farina
Per
l’acompanyament (opcional):
200
grams de camagrocs
4
carxofes
1
all
Julivert
Elaboració:
Tallem
la ceba en juliana fina, la posem en una paella amb oli abundant i a foc lent
amb un polsim de sal. Ha de quedar daurada, per tant, remenarem sovint perquè
no se’ns cremi ni s’enganxi.
Enfarinem
el bacallà i el posem a fregir en una paella amb oli abundant pel cantó de la
pell. Deixar-lo enrossir i sense girar-lo, amb una cullera li anem tirant oli
per sobre, d’aquesta manera no caldrà girar-lo. Ha de quedar melós.
Posem
el bacallà cuit en una safata i per
sobre hi posem la ceba confiada tot trien l’excés d’oli.
Per
l’acompanyament (opcional):
Per
fer les xips de carxofa, primer trèiem totes les fulles dures deixant només els
cors. Tot seguit els tallem a làmines fines i ho daurem en oli ben calent. Quan
les trèiem del foc i afegim una mica de sal.
Saltegem
els camagrocs amb una mica d’all i julivert.
Emplatem
i bon profit!
Tindré de venir a repás de blogs amb tú.M' agrada molt com ho fas
ResponEliminaMoltes gràcies però tu ho fas molt bé!!!
ResponEliminaQuina passada de blog i de receptas
ResponEliminaMolTes gràcies Júlia!
ResponElimina