dijous, 13 de febrer del 2014

Pollastre al "chilindrón"



Ingredients per a quatre persones:

8 cuixes de pollastre
200 grams de pernil ibèric
1 ceba grossa
2 alls
3 pebrots vermells
1 pebrot verd
250 grams de tomàquets
Oli
Sal
Pebre
1 copa de Brandi (opcional)
8 “siitake” frescos a la planxa per decorar el plat

Elaboració:

Rentar el pollastre. Salpebrar i deixar en repòs una mitja hora. Passar-lo lleugerament per farina i enrossir-lo en una cassola amb oli. Reservar.

Reduir la quantitat d’oli de la cassola i afegir-hi la ceba tallada en juliana, quan comenci a ser rossa hi afegim el pernil tallat ben petit i l’all trinxat. Passats deu minuts hi posem els dos tipus de pebrot tallats a tires, sofregir deu minuts més i posar-hi el tomàquet, el pollastre i aigua suficient per cobrir-ho.
Remenar sovint perquè no s’enganxi i si es resseca molt afegir aigua.

Es optatiu posar una copa de Brandi. Corregir de sal i pebre.

Aquest plat és més gustós l’endemà. També es pot menjar fred.















8 comentaris:

  1. Ostres tu, quin nivelón!!!!! ;) Bego

    ResponElimina
  2. Eii, que el asunto va subiendo de nivel!!! Esta receta la provare, que nunca he provado el pollo al chilindron!!! :-p
    Aaaaa, una altre cosa... oleeee, les fotos!!!
    1bsot Mari

    ResponElimina
  3. Vaja quines fotos, tu!!!! Artístiques, artístiques. Totals!! Encara et vénen més ganes de provar-los. FELICITATS!! (Anna)

    ResponElimina
  4. Hola Pere, Vaig fer aquesta recepta el dia 04/10/1961 . Tenia la família a dinar per primera vegada després del casament. Vaig assajar la recepta 3 vegades abans de cuinar-la per la colla de 14 entre pares i germans. Vaig ser felicitada. No l'he tornat a fer mai més. Em sembla que m'he animat a tornar-la a cuinar després de llegir la teva elaboració.
    Gràcies, Araceli.

    ResponElimina
  5. M'encanta fer recordar bons moments, i especialment records tant llunyans. Si la fas m'agradaria que em diguessis el resultat.
    Molta sort.
    Salut!
    Pere

    ResponElimina