Ingredients per a quatre persones:
8 cuixes de pollastre
200 grams de pernil ibèric
1 ceba grossa
2 alls
3 pebrots vermells
1 pebrot verd
250 grams de tomàquets
Oli
Sal
Pebre
1 copa de Brandi (opcional)
8 “siitake” frescos a la planxa per decorar el plat
Elaboració:
Rentar el pollastre. Salpebrar i deixar en repòs una mitja hora.
Passar-lo lleugerament per farina i enrossir-lo en una cassola amb oli.
Reservar.
Reduir la quantitat d’oli de la cassola i afegir-hi la ceba tallada en juliana, quan comenci a ser rossa hi afegim el pernil tallat ben petit i l’all trinxat. Passats deu minuts hi posem els dos tipus de pebrot tallats a tires, sofregir deu minuts més i posar-hi el tomàquet, el pollastre i aigua suficient per cobrir-ho.
Remenar sovint perquè no s’enganxi i si es resseca molt afegir aigua.
Es optatiu posar una copa de Brandi. Corregir de sal i pebre.
Aquest plat és més gustós l’endemà. També es pot menjar fred.
Ostres tu, quin nivelón!!!!! ;) Bego
ResponEliminaI doncs?
ResponEliminaEii, que el asunto va subiendo de nivel!!! Esta receta la provare, que nunca he provado el pollo al chilindron!!! :-p
ResponEliminaAaaaa, una altre cosa... oleeee, les fotos!!!
1bsot Mari
Renovar o morir!
ResponEliminaVaja quines fotos, tu!!!! Artístiques, artístiques. Totals!! Encara et vénen més ganes de provar-los. FELICITATS!! (Anna)
ResponEliminaMoltes gràcies Anna
ResponEliminaHola Pere, Vaig fer aquesta recepta el dia 04/10/1961 . Tenia la família a dinar per primera vegada després del casament. Vaig assajar la recepta 3 vegades abans de cuinar-la per la colla de 14 entre pares i germans. Vaig ser felicitada. No l'he tornat a fer mai més. Em sembla que m'he animat a tornar-la a cuinar després de llegir la teva elaboració.
ResponEliminaGràcies, Araceli.
M'encanta fer recordar bons moments, i especialment records tant llunyans. Si la fas m'agradaria que em diguessis el resultat.
ResponEliminaMolta sort.
Salut!
Pere