dimecres, 19 de febrer del 2014

Supremes de lluç al forn




Ingredients per a quatre persones:

1 quilo de lluç
3 alls
Julivert
2 bitxos
1 copa de vi blanc
Oli
Suc de mitja llimona
Sal
pebre

Per l’acompanyament:

1 pot de pebrots del “piquillo”
Alls
Amanida o verdura a la planxa

Elaboració:
Treure les espines del lluç i rentar-lo.  Després el tallem en quatre supremes.  En una safata de forn hi posem oli i el lluç amb la pell a sota, procurant que els talls no es toquin. Ruixem el peix amb el suc de llimona, el vi, salem i empebrem. Ho posem al forn, prèviament escalfat a uns 190º durant 15 minuts. aproximadamrnt.

Tallem  els alls i el julivert  ben menuts i ho posem en una paella amb oli calent juntament amb els bitxos fins que l’all es comenci a enrossir. 

Trèiem la safata del forn i ho reguem amb l’all i julivert.

Mentre es cou el peix preparem l’acompanyament. Laminem dos o tres alls i els posem a la paella hi quan estiguin rosos hi afegim els pebrots prèviament escorreguts, tan sols per escalfar-los.






1 comentari: