Ingredients
per a quatre persones:
1
quilo de lluç
3 alls
Julivert
2
bitxos
1 copa
de vi blanc
Oli
Suc de
mitja llimona
Sal
pebre
Per
l’acompanyament:
1 pot
de pebrots del “piquillo”
Alls
Amanida
o verdura a la planxa
Elaboració:
Treure
les espines del lluç i rentar-lo.
Després el tallem en quatre supremes.
En una safata de forn hi posem oli i el lluç amb la pell a sota,
procurant que els talls no es toquin. Ruixem el peix amb el suc de llimona, el
vi, salem i empebrem. Ho
posem al forn, prèviament escalfat a uns 190º durant 15 minuts. aproximadamrnt.
Tallem els alls i el julivert ben menuts i ho posem en una paella amb oli calent juntament amb els bitxos fins que l’all es comenci a enrossir.
Trèiem la safata del forn i ho reguem amb l’all i julivert.
Mentre
es cou el peix preparem l’acompanyament. Laminem dos o tres alls i els posem a
la paella hi quan estiguin rosos hi afegim els pebrots prèviament escorreguts,
tan sols per escalfar-los.
Colló, quin "estilassu"!!!!! :) Bego
ResponElimina