Ingredients per a dues persones:
400 grams vedella (crostó o filet) sense greix ni tendrums
1 ou
1 rovell d’ou
1 cullerada de mostassa a l’antiga
1 ceba tendre petita
1 cullerada de tàperes
6 cogombres petits amb vinagre
Sal
Pebre
Unes gotes de “Tabasco”
1 cullerada de salsa “Perrins”
2 cullerades de Brandi o Whisky
Oli
Mantega
Pa torrat
Elaboració:
Trinxar la vedella a mà o a màquina (segons el gust de cadascú)
En un bol amb el rovell i l’oli muntem una base de maionesa. Tot seguit hi afegim la mostassa, la carn i salpebrem. Ho remenem bé per tal de deixar-ho homogeni.
Tallem ben petit el cogombre, la ceba i les tàperes i ho posem al bol, juntament amb la salsa “Perrins”, el “Tabasco” i les dues cullerades del licor escollit.
Ho tornem a barrejar i reservem a la nevera.
Posem a bullir aigua per fer l'ou dur.
Ratllem l'ou dur per decorar el plat.
Posem a bullir aigua per fer l'ou dur.
Ratllem l'ou dur per decorar el plat.
Fem les torrades.
Emplatem la carn amb el ou dur per sobre, les torrades i la mantega.
Veig que aquí no hi tens cap comentari. Deu ser pq aquesta recepta és per a Troglodites. Al Roc pare li agradava molt i casa n'havíem fet moltes vegades. Em va molt bé recordar-la, pq em sembla que al Troglodita del seu fill també li agrada. Gràcies, petons.
ResponEliminaEls troglodites tornem a estar de moda i "los viejos roqueros nunca mueren"
ResponEliminaApa siau!!!
gracias pedro, por presentarnos estas recetas, tan bien presentadas y tan sencillas tus explicaciones. este fin de semana, me pongo a la obra y a gozar!!!!!!!!
ResponEliminaGracias a ti i ya me diras como te sale.
ResponElimina