dissabte, 8 de febrer del 2014

Macarrons amb trinxat de caneló


 Infiltrats, com diu en Jordi Tenas

Ingredients per a quatre persones:

250 grams de macarrons
250 grams de trinxat de caneló
Oli
Sal
Pebre
Llet
50 grams de mantega
Formatge ratllat al gust

Elaboració:

Bullir la pasta amb aigua abundant, sal, una fulla de llorer i un raig d’oli.
Quan estigui “al dente” retirar, colar i rentar amb aigua freda.

En una paella petita posar el trinxat, una mica de llet i escalfar-ho. Ha de quedar una massa suau però espessa.

Tot seguit barrejar la pasta i el trinxat i posar-ho tot en una safata per anar al forn.
Posem el formatge ratllat per sobre juntament amb uns daus de mantega.

Gratinar al forn fins que estigui daurat.












2 comentaris:

  1. Pere, això ha d'estar boníssim!!! Quina gana m'has fet venir!!! jajajjajajaja!!
    Felicitaciones también a la pinche!!
    1bsot
    Mari

    ResponElimina
  2. Gràcies Mari!
    Tenir fans com tu no té preu!

    ResponElimina