Infiltrats, com diu en Jordi Tenas |
Ingredients per a quatre persones:
250 grams de macarrons
250 grams de trinxat de caneló
Oli
Sal
Pebre
Llet
50 grams de mantega
Formatge ratllat al gust
Elaboració:
Bullir la pasta amb aigua abundant, sal, una fulla de llorer i un raig
d’oli.
Quan estigui “al dente” retirar, colar i rentar amb aigua freda.
En una paella petita posar el trinxat, una mica de llet i escalfar-ho. Ha de quedar una massa suau però espessa.
Tot seguit barrejar la pasta i el trinxat i posar-ho tot en una safata per anar al forn.
Posem el formatge ratllat per sobre juntament amb uns daus de mantega.
Gratinar al forn fins que estigui daurat.
Pere, això ha d'estar boníssim!!! Quina gana m'has fet venir!!! jajajjajajaja!!
ResponEliminaFelicitaciones también a la pinche!!
1bsot
Mari
Gràcies Mari!
ResponEliminaTenir fans com tu no té preu!