Ingredients per a sis persones:
1 quilo de cebes
2 grans d’all
2 tomàquets madurs
200 grams de pa sec
1 ou
300 grams de fredolics
50 grams de pernil ibèric
Sal i sucre
Pebre
Farigola
Oli
Aigua
Julivert
Elaboració:
Saltejar els fredolics i reservar.
Tallar la ceba en juliana i posar a sofregir. Passats deu minuts
afegir-hi l’all trinxat. Quan comença a agafar color daurat hi afegim el
tomàquet triturat, una cullera de cafè de sucre, la sal, el pebre i el pernil
tallat ben petit. Ho deixem coure uns vint minuts.
Posar-ho tot en una olla amb dos litres d’aigua i arrencar el bull.
Afegir el pa tallat petit juntament amb un polsim de farigola i deixar coure
fins que sigui tou i amb un batedor manual esmicolar-lo. Deixem coure una mitja
hora, remenant sovint perquè no s’enganxi. Tot seguit afegim l’ou sencer.
Tornem a passar el batedor. Coure deu minuts més i posar el julivert i els
fredolics, deixar fer deu minuts i servir.
Ostres Pere! Quina bona pinta fa tot! A l'Enric i a mi se'ns està acumulant la feina si volem fer tooooots els teus platillos. Endavant amb la bona feina. Petons
ResponElimina