Ingredients
per a quatre persones:
12
llagostins
100
grams de morro de bacallà dessalat
2
cabdells d’enciam (Tudela)
Olivada
negre
Romesco
Olives
negres
8
tomàquets “Sherry”
Oli
Elaboració:
Escaldeu
els llagostins en aigua bullent amb sal, sis grans de pebre negre i una fulla
de llorer durant dos o tres minuts.
Treure’ls
i deixar refredar.
Tallem
el bacallà en làmines ben fines.
Rentem
els cabdells i seleccionem les fulles.
Trèiem
els caps dels llagostins i els pelem.
Emplatem:
primer la base d’enciam i sobre cada fulla i posem un llagostí amb un tros de
bacallà a sobre. Hi afegim els tomàquets i les olives negres. Decorem el plat
amb olivada, una mica de romesco i una mica d’oli d’oliva.
Això serà boníssim. ja ho estic pensant per celebrar alguna cosa....La salsa de romesco la fas tu, o se'n pot comprar alguna de decent?
ResponEliminaEl romesco és de la marca"Ferrer"
ResponEliminaHola, familia!!
ResponEliminaEstas recetitas de bacalao pintan buenas y ademas, muy utiles para ahora semana santa...le dire a mi madre que renueve el recetario de esos dias...jijijiji!!
1bsot wapuuus!!
Mari
Ya me diras como le quedan!
ResponEliminaUn beso