diumenge, 2 de març del 2014

Entrant fred de llagostins i bacallà






Ingredients per a quatre persones:

12 llagostins
100 grams de morro de bacallà dessalat
2 cabdells d’enciam (Tudela)
Olivada negre
Romesco
Olives negres
8 tomàquets “Sherry”
Oli

Elaboració:

Escaldeu els llagostins en aigua bullent amb sal, sis grans de pebre negre i una fulla de llorer durant dos o tres minuts.
Treure’ls i deixar refredar.

Tallem el bacallà en làmines ben fines.

Rentem els cabdells i seleccionem les fulles.

Trèiem els caps dels llagostins i els pelem.


Emplatem: primer la base d’enciam i sobre cada fulla i posem un llagostí amb un tros de bacallà a sobre. Hi afegim els tomàquets i les olives negres. Decorem el plat amb olivada, una mica de romesco i una mica d’oli d’oliva.




4 comentaris:

  1. Això serà boníssim. ja ho estic pensant per celebrar alguna cosa....La salsa de romesco la fas tu, o se'n pot comprar alguna de decent?

    ResponElimina
  2. El romesco és de la marca"Ferrer"

    ResponElimina
  3. Hola, familia!!
    Estas recetitas de bacalao pintan buenas y ademas, muy utiles para ahora semana santa...le dire a mi madre que renueve el recetario de esos dias...jijijiji!!
    1bsot wapuuus!!
    Mari

    ResponElimina