Ingredients
per a sis persones:
Pasta
Brisa
2
taronges
1
mango
3
ous
80
grams de mantega
150
grams de sucre
5
fulles de gelatina
1
copa de brandi
1
copa de vi ranci
1
polsim de xocolata ratllada
Elaboració:
Desenrotllar
la pasta i cobrir el motlle.
Tapar
amb paper vegetal i i cobrir amb llegums seques ( per fer pes).
Posar-ho
al forn preescalfat a 180 graus durant quinze o vint minuts.
Treure
els llegums i el paper i tornar a fornejar fins que quedi daurada.
Deixar
refredar.
Posar
les fulles de gelatina amb aigua freda per estovar-la.
Pelar
el mango i triturar la polpa.
En
un bol barrejar el mango, els ous, cent grams de sucre i el suc d’una taronja.
Posar-ho
en un pot al foc i remoure fins que comenci a quallar. Fora del foc afegir-hi la gelatina ben
escorreguda i remenar fins que es desfaci.
Afegir
la mantega de mica en mica fins que quedi tot ben barrejat.
Posar-ho
dins la pasta brisa freda i deixar-ho reposar a la nevera unes quatre hores.
Tallar
l’altra taronja a rodanxes ben fines i posar-la en un pot amb aigua, el 50
grams de sucre restants, la copa de vi ranci, i la copa de brandi. Ho portem a
ebullició i ho deixem coure fins que estigui ben tova. Deixar reposar fins que
es refredi.
Posem
les rodanxes sobre el pastís, la xocolata ratllada per sobre i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada