dissabte, 15 de març del 2014

Pastís de mango i taronja



Ingredients per a sis persones:

Pasta Brisa
2 taronges
1 mango
3 ous
80 grams de mantega
150 grams de sucre
5 fulles de gelatina
1 copa de brandi
1 copa de vi ranci
1 polsim de xocolata ratllada

Elaboració:

Desenrotllar la pasta i cobrir el motlle.
Tapar amb paper vegetal i i cobrir amb llegums seques ( per fer pes).
Posar-ho al forn preescalfat a 180 graus durant quinze o vint minuts.
Treure els llegums i el paper i tornar a fornejar fins que quedi daurada.
Deixar refredar.
Posar les fulles de gelatina amb aigua freda per estovar-la.
Pelar el mango i triturar la polpa.
En un bol barrejar el mango, els ous, cent grams de sucre i el suc d’una taronja.
Posar-ho en un pot al foc i remoure fins que comenci a quallar.  Fora del foc afegir-hi la gelatina ben escorreguda i remenar fins que es desfaci.
Afegir la mantega de mica en mica fins que quedi tot ben barrejat.
Posar-ho dins la pasta brisa freda i deixar-ho reposar a la nevera unes quatre hores.
Tallar l’altra taronja a rodanxes ben fines i posar-la en un pot amb aigua, el 50 grams de sucre restants, la copa de vi ranci, i la copa de brandi. Ho portem a ebullició i ho deixem coure fins que estigui ben tova. Deixar reposar fins que es refredi.

Posem les rodanxes sobre el pastís, la xocolata ratllada per sobre i servim.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada