Ingredients
per a quatre persones:
4
llenguados a filets
16
gambes
Sal
pebre
Formatge
ratllat
Per
a la salsa:
200
grams d’escamarlans
15
grams de farina
70
grams de mantega
300
mil·lilitres de llet
Colorant
Acompanyament:
Espàrrecs
verds
Germinat
de ceba
Elaboració:
Pelem
les gambes.
Netegem
el llenguado i salpebrem lleugerament.
S’embolica
cada una de les gambes amb un filet de llenguado. Podem fer servir un
escuradents per tancar-ho.
Untem
amb mantega una safata per anar al forn. Hi col·loquem el rotllos de llenguado,
procurant que no es toquin.
Amb
una paella fregim els escamarlans. Un cop freds els pelem; Poseu els caps en un
morter i xafeu-los. Tot seguit ho poseu a la paella amb 50 grams de mantega,
remeneu bé i després passeu-ho tot per un colador xinés.
En
la mateixa paella hi posem la resta de mantega i fem una beixamel amb la farina
i la llet. Corregim de sal i pebre i també hi afegim el suc del caps dels
escamarlans. Posem un polsim de colorant i hi afegim els cossos dels
escamarlans prèviament tallats ben petits.
Salseu
el peix, afegir el formatge ratllat i posar al forn, prèviament escalfat, a 200
graus fins que sigui cuit
Escaldem
els espàrrecs amb aigua durant deu o dotze minuts i refredem per aturar la cocció.
Emplatem
el peix acompanyat dels espàrrecs i el germinat.
ooooh! sluuuurp sluuuurp!!!! Bego
ResponEliminaHas vist el plat?
ResponElimina