dijous, 27 de març del 2014

Popets amb ceba i faves




Ingredients per a quatre persones:

500 grams de popets
4 cebes
400 grams de favetes congelades
1 pebrot verd
2 grans d’all
1 copa de vi blanc sec
Sal
Pebre
Julivert
1 bitxo
1 cullerada petita de “Maizena”

Elaboració:

Netegem els popets, salem i reservem.

Tallem les cebes a juliana fina, els alls, el pebrot i el julivert.
En una cassola amb una mica d’oli posem la ceba i l’all.
Quan la ceba estigui tova hi afegim el pebrot i el bitxo i ho deixem coure uns tres minuts.

A continuació afegim els popets i el vas de vi i ho deixem coure a foc lent fins que els popets canviïn de color. Hi posem aigua fins gairebé cobrir i ho deixem fent la xup-xup fins que els pops estiguin ben tous.

En una olla amb aigua i sal posem a coure les faves; un cop cuites les colem i les afegim al guisat juntament amb el julivert i la “Maizena” dissolta en aigua.

Corregim de sal i pebre. Deixem coure deu minuts més a foc lent.


Ho podem acompanyar amb puré de patata o bé arròs blanc.












4 comentaris:

  1. M'encanta la primera foto!!!!!!!!! i el plaaaaaaaaat! :) Bego

    ResponElimina
  2. Amb incondicionals com tu és fàcil!

    ResponElimina
  3. Eeeiii, familia!!!
    Estais decididos a engordarme, no?
    :-p
    Jjjjjaaaa!!!
    Pintaza que tiene este plato, tambien!! Preciosas como os quedan las fotos, cada vez mas chulas...
    1bsot wapus!!
    Mari

    ResponElimina