Ingredients
per a quatre persones:
500
grams de popets
4
cebes
400
grams de favetes congelades
1
pebrot verd
2
grans d’all
1
copa de vi blanc sec
Sal
Pebre
Julivert
1
bitxo
1
cullerada petita de “Maizena”
Elaboració:
Netegem
els popets, salem i reservem.
Tallem
les cebes a juliana fina, els alls, el pebrot i el julivert.
En
una cassola amb una mica d’oli posem la ceba i l’all.
Quan
la ceba estigui tova hi afegim el pebrot i el bitxo i ho deixem coure uns tres
minuts.
A
continuació afegim els popets i el vas de vi i ho deixem coure a foc lent fins
que els popets canviïn de color. Hi posem aigua fins gairebé cobrir i ho deixem
fent la xup-xup fins que els pops estiguin ben tous.
En
una olla amb aigua i sal posem a coure les faves; un cop cuites les colem i les
afegim al guisat juntament amb el julivert i la “Maizena” dissolta en aigua.
Corregim
de sal i pebre. Deixem coure deu minuts més a foc lent.
Ho
podem acompanyar amb puré de patata o bé arròs blanc.
M'encanta la primera foto!!!!!!!!! i el plaaaaaaaaat! :) Bego
ResponEliminaAmb incondicionals com tu és fàcil!
ResponEliminaHuuuuummmmm !!!! Boníssim !!!
ResponEliminaEeeiii, familia!!!
ResponEliminaEstais decididos a engordarme, no?
:-p
Jjjjjaaaa!!!
Pintaza que tiene este plato, tambien!! Preciosas como os quedan las fotos, cada vez mas chulas...
1bsot wapus!!
Mari