Ingredients
per a quatre persones:
300
grams de bacallà salat
600
grams de patates
2
pebrots vermells
1
ou
4
alls
Olives
negres
1
raig de llet
1
dau de mantega
1
fulla de llorer
Julivert
Sal
Oli
Pebre
negre
Nou
moscada
Elaboració:
Dessalar
el bacallà.
Coure’l
sense que arrenqui el bull amb una fulla de llorer.
Deixar-lo
reposar.
Bullim
les patates. Quan estiguin cuites les escorrem.
Escalivem
els pebrots.
Escorrem
el bacallà i l’esmicolem.
El
posem en un vas batedor i afegim un raig de llet i ho deixem ben fi.
Xafem
les patates juntament amb un dau de mantega. Salpebrem i afegim la nou moscada,
el julivert tallat ben menut i el bacallà. Remenar fins que quedi homogeni. Si
quedés molt espès hi podem afegir una mica de llet.
Netegem
els pebrots escalivats i els fem a tires. Posem el all tallat a làmines en una
paella, l’enrossim i afegim les tires de pebrot escalivat; Ho deixem coure una
mica i reservem.
Fem
l’allioli.
En
una safata posem el puré de patata amb bacallà. Per sobre l’allioli i les tires
de pebrot i les olives negres. Ho posem a la nevera una estona i servim.
I
bon profit!
Deu estar bonisim i molt sabros, ho intentare de fer-ho.
ResponEliminaMolt ben presentat.
Moltes gràcies Rosa Maria!!!
ResponEliminaDoncs, sí ! Té una pinta boniiiiiiiiiiissima. A veure si jo també m'animo.
ResponEliminaPer cert! Una foto esplèndida.
Quan era petit a casa meva feïen un plat q es deia AJOARRIERO q es semble molt...
ResponEliminaUna abraçada molt gran Pere!!!
Ah!!!
Soc el Lluis d Solsona...
Igualment Lluís!!!
EliminaFins aviat!
Aquest cap de setmana provaré de fer aquest plat. Tinc els ingredients.Veurem com surt!
ResponEliminaJa em diràs com t'ha quedat!!!
ResponEliminaGràcies per seguir-me.
Hola Pere, ha quedat molt bo el pastís de patates i bacallà. He fet una variació, en lloc d'allioli he posat salsa salvitjada i també ens ha agradat. Envio la foto del plat al correu de la Maite
EliminaUna abraçada!
Zraceli
Collons... sluuuuuuuuuuuuuurp! Bego
ResponEliminaHa sortit molt bo!
ResponElimina