Ingredients per a quatre persones:
8 calamars mitjans
Pel farcit:
Potes dels calamars
1 ou
Pa rallat
Un raig de llet
2 alls
Julivert
Sal i pebre
Per la salsa:
2 cebes mitjanes
Julivert
Sal i pebre
Acompanyament:
Arròs “Basmati”
Elaboració:
Rentem els calamars i els reservem.
Per preparar el farcit barregem les carns, l’ou, sal, pebre, l’all aixafat,
julivert, les potes de calamar tallades ben petites, el pa rallat i un raig de
llet. Ho deixem reposar mitja hora.
A continuació omplim els calamars amb el farcit, més val no omplir-los massa ja que quan els courem s’encongiran. Tot seguit tancar-los amb un escuradents. Reservar.
A continuació omplim els calamars amb el farcit, més val no omplir-los massa ja que quan els courem s’encongiran. Tot seguit tancar-los amb un escuradents. Reservar.
Per fer la salsa pelem les cebes i les tallem ben petites. Ho posem a la
cassola amb una mica d’oli i ho deixem coure lentament fins que agafi un color
daurat.
Afegim els calamars i ho deixem coure cinc o deu minuts; afegim el tomàquet, dues tasses d’aigua i un got de vi blanc.
Afegim els calamars i ho deixem coure cinc o deu minuts; afegim el tomàquet, dues tasses d’aigua i un got de vi blanc.
Ho deixem a foc lent fins que considerem que els calamars estan cuits
per dins.
Si cal, hi afegim una mica d’aigua.
Rectifiquem de sal i pebre i afegim el julivert i els pèsols prèviament cuits.
Si us agrada el picant podeu afegir-hi dos bitxos.
Posem a coure l’arròs seguint les instruccions de l’envàs.
que buena pinta hace ese plato!!!!!!!!!
ResponEliminaMuchas gracias!
EliminaBuf!!!!! Em cau la babeta... Bego
ResponEliminaDoncs posat pitet!
ResponEliminaTinc moltes ganes de fer-los.Ja t'ho faré saber.
ResponEliminaDoncs au..a veure com et queden...
ResponElimina