![]() |
Tronc d’embotits
|
Ingredients per a sis persones:
Per l’embolcall:
1,5 quilos de patates Kennebec
200 grams de pèsols extra fins
Sal i oli d’oliva verge extra
Pel farcit:
100 grams de pernil ibèric
100 grams de pernil dolç extra
100 grams de xoriço” pamplonica”
4 ous durs
1 llauna de pebrot vermell escalivat
Pel guarniment:
Olives farcides
Tires de pebrot vermell escalivat
Maionesa
Ou dur ratllat
Elaboració:
Posem a bullir les patates i quan faltin cinc minuts i afegim els
pèsols. Ho deixem reposar deu minuts i ho colem.
Passar-ho tot pel passapurés i amanir-ho amb un raig d’oli.
Col·locar en una safata un paper d’alumini partit per la meitat i posar-hi una mica d’oli al damunt.
Estendre el puré en una capa fina i uniforme i deixar-ho refredar.
Tallar tots el embotits per separat i ben menuts.
Ratllar dos ous.
Picar el pebrot
Quan la massa estigui freda col·locar-hi tots els embotits en línies.
Ajudar-se amb el paper d’alumini per embolicar-ho. Estirar pels dos
costats per treure el paper.
Fer la maionesa de la manera tradicional i cobrir tot el braç de gitano.
Posar-hi unes quantes olives farcides per sobre i també unes tires de
pebrot vermell. Escampar-hi un ou dur ratllat.
Posar-ho a la nevera fins l’hora de servir-ho. Si volem al voltant del
braç i podem posar una mica d’enciam per acabar-ho de decorar.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
El meu plat predilecte!!!!!!!!!! :)
ResponEliminaufff ! fa venir gana !!!
ResponElimina