Espaguetis amb camagrocs
|
Ingredients per a quatre persones:
360 grams d’espaguetis
2 fulles de llorer
40 grams de camagrocs secs
Sal
Oli
6 alls
4 bitxos
Julivert
Elaboració:
Posem a bullir l’aigua amb les fulles de llorer, els camagrocs secs i
l’oli. Quan arrenca el bull hi posem els espaguetis fins que estiguin “al
dente”. Escórrer i rentar amb aigua freda per tallar la cocció.
Laminar els alls i col·locar en una paella juntament amb l’oli i els bitxos.
Trinxar el julivert i reservar.
Escalfar l’oli fins que els alls agafin color daurat i tot seguit afegir els espaguetis.
Barrejar-ho tot i coure uns deu minuts girant-los de tant en tant. Quan estigui al punt hi posem el julivert i ho servim.
aquest tbe el vull menjar Pere !!!
ResponEliminaEn prenc nota!
Eliminammm... quines ganes d'acabar el règim!!! Bego
ResponEliminaEm sembla que provaré de fer aquesta recepta. Tinc camagrocs i spaghetti i només falta seguir les instruccions d'aquest blog tan ben fet!
ResponEliminaEspero que t'agradi! Gràcies per seguir-me.
Elimina