dijous, 30 de gener del 2014

Espaguetis amb camagrocs


Espaguetis amb camagrocs
Ingredients per a quatre persones:

360 grams d’espaguetis
2 fulles de llorer
40 grams de camagrocs secs
Sal
Oli
6 alls
4 bitxos
Julivert

Elaboració:

Posem a bullir l’aigua amb les fulles de llorer, els camagrocs secs i l’oli. Quan arrenca el bull hi posem els espaguetis fins que estiguin “al dente”. Escórrer i rentar amb aigua freda per tallar la cocció.

Laminar els alls i col·locar en una paella juntament amb l’oli i els bitxos. 

Trinxar el julivert i reservar. 

Escalfar l’oli fins que els alls agafin color daurat i tot seguit afegir els espaguetis. 

Barrejar-ho tot i coure uns deu minuts girant-los de tant en tant. Quan estigui al punt hi posem el julivert i ho servim.












5 comentaris:

  1. aquest tbe el vull menjar Pere !!!

    ResponElimina
  2. mmm... quines ganes d'acabar el règim!!! Bego

    ResponElimina
  3. Em sembla que provaré de fer aquesta recepta. Tinc camagrocs i spaghetti i només falta seguir les instruccions d'aquest blog tan ben fet!

    ResponElimina