dijous, 16 de juny del 2016

Peus de porc gratinats




Ingredients per a quatre persones:

4 peus de porc cuits oberts per la meitat
1 copa de mistela
1 tassa de formatge ratllat
1 tassa de pa ratllat
El suc d’una llimona
All
Julivert
Pebre blanc
Oli

Per l’acompanyament:

200 grams de farina de blat
2 carbassons
1 cervesa
Oli
Sal

Elaboració:

Posem ela peus en un recipient que pugui anar al forn.
Escalfem el forn a 180 graus.
Reguem els peus amb el suc de la llimona, la mistela, el pebre blanc, l’all i julivert picolats barrejats amb mitja tassa d’oli calent, el formatge i el pa ratllat.
Ho posem al forn uns 15-20 minuts i després ho gratinem fins que estiguin daurats. (Els mantindrem calents).
Tallem el carbassó a rodelles d’uns cinc mil·límetres , salpebrem i deixem reposar.
En un bol posem la farina un cop tamisada amb una cullerada i mitja d’oli, i anem afegint a poc a poc la cervesa (ben freda) i ho barregem bé amb unes barilles fins a obtenir una crema espessa  i sense grumolls, tapem amb un drap i deixem reposar uns trenta minuts.

Amb paper de cuina eixuguem l’aigua que han tret les rodanxes de carbassó, les passem per la crema i els introduïm en la paella amb oli ben calent, deixem daurar i anem reservant damunt de paper absorvent  fins l’hora d’emplatar.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada