Ingredients
per a quatre persones:
4
peus de porc cuits oberts per la meitat
1
copa de mistela
1
tassa de formatge ratllat
1
tassa de pa ratllat
El
suc d’una llimona
All
Julivert
Pebre
blanc
Oli
Per
l’acompanyament:
200
grams de farina de blat
2
carbassons
1
cervesa
Oli
Sal
Elaboració:
Posem
ela peus en un recipient que pugui anar al forn.
Escalfem
el forn a 180 graus.
Reguem
els peus amb el suc de la llimona, la mistela, el pebre blanc, l’all i julivert
picolats barrejats amb mitja tassa d’oli calent, el formatge i el pa ratllat.
Ho
posem al forn uns 15-20 minuts i després ho gratinem fins que estiguin daurats.
(Els mantindrem calents).
Tallem
el carbassó a rodelles d’uns cinc mil·límetres , salpebrem i deixem reposar.
En
un bol posem la farina un cop tamisada amb una cullerada i mitja d’oli, i anem
afegint a poc a poc la cervesa (ben freda) i ho barregem bé amb unes barilles
fins a obtenir una crema espessa i sense
grumolls, tapem amb un drap i deixem reposar uns trenta minuts.
Amb
paper de cuina eixuguem l’aigua que han tret les rodanxes de carbassó, les
passem per la crema i els introduïm en la paella amb oli ben calent, deixem
daurar i anem reservant damunt de paper absorvent fins l’hora d’emplatar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada