Ingredients
per a quatre persones:
1
cua de rap de 1200 grams aprox.
1
porro
1
pastanaga
2
fulles de llorer
12
grans de pebre negre sencers
Pebre
vermell
250
grams de maionesa o salsa rosa
Julivert
Elaboració:
Netegem
bé el peix procurant eliminar totes les pells que l’envolten.
Traiem
l’espina central.
Ajuntem
els lloms i els lliguem amb cordill de cuinar procurant que quedin de la forma
que tindria una cua de llagosta.
Cobrim
de pebre vermell de manera uniforme i ho emboliquem amb un drap de cotó.
Posem
una cassola ample al foc amb el porro, la pastanaga, el llorer, els grans de
pebre, el julivert, sal i la cua de rap, afegim aigua fins a cobrir i fem
bullir a foc suau uns vint minuts.
Deixem
reposar dins del brou fins que estigui a temperatura ambient. Ho traiem de la
cassola i ho posem a la nevera fins l’hora de servir.
Traiem
el cordill amb cura per no trencar el rap i tallem a rodanxes.
Podem
servir acompanyat del que més ens agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada