dijous, 30 de juny del 2016

Rap allagostat




Ingredients per a quatre persones:

1 cua de rap de 1200 grams aprox.
1 porro
1 pastanaga
2 fulles de llorer
12 grans de pebre negre sencers
Pebre vermell
250 grams de maionesa o salsa rosa
Julivert

Elaboració:

Netegem bé el peix procurant eliminar totes les pells que l’envolten.
Traiem l’espina central.
Ajuntem els lloms i els lliguem amb cordill de cuinar procurant que quedin de la forma que tindria una cua de llagosta.
Cobrim de pebre vermell de manera uniforme i ho emboliquem amb un drap de cotó.
Posem una cassola ample al foc amb el porro, la pastanaga, el llorer, els grans de pebre, el julivert, sal i la cua de rap, afegim aigua fins a cobrir i fem bullir a foc suau uns vint minuts.
Deixem reposar dins del brou fins que estigui a temperatura ambient. Ho traiem de la cassola i ho posem a la nevera fins l’hora de servir.
Traiem el cordill amb cura per no trencar el rap i tallem a rodanxes.

Podem servir acompanyat del que més ens agradi.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada