Ingredients
per a sis persones:
3
manats d’espàrrecs
2
porros
1
ceba tendra
1
patata
250
mil·lilitres de crema de llet
30
grams de pernil ibèric
30
grams de mantega
2
ous
2
rovells d’ou
Llet
Pebre
blanc
Nou
moscada
Elaboració:
Retirem
la part mes estellosa dels espàrrecs , els tallem a bocins i en reservem dotze
puntes per decorar.
Posem
els espàrrecs en una olla juntament amb el porro a rodanxes, la ceba en juliana
i la patata a daus, cobrim d’aigua i una mica més, ho posem al foc; ho deixem
coure uns trenta minuts.
Retirem
la major part de l’aigua de la cocció i triturem amb el braç batedor, afegim la
mantega, els rovells, una mica de pebre i un polsim de nou moscada, sal i la
crema de llet. Continuem triturant i ,si cal, corregim la textura afegint
miques de llet fins a obtenir la densitat desitjada ;
Per
decorar el plat ratllem el rovell d’ou dur, i tallem el pernil ben menut i en
posem una pileta a cada plat.
Saltegem
les puntes d’espàrrec reservades, salpebrem i afegim.
The Best Casino Sites: Play Real Money Slots & Win Real
ResponEliminaBest Online Slots in USA · 1. Ignition 동해 출장샵 – 여주 출장샵 Best 군포 출장마사지 for slots · 2. Bovada – Best for 전주 출장안마 table games · 3. Bovada 아산 출장마사지 – Best for live dealer casino games.