dijous, 2 de juny del 2016

Crema d'espàrrecs




Ingredients per a sis persones:

3 manats d’espàrrecs
2 porros
1 ceba tendra
1 patata
250 mil·lilitres de crema de llet
30 grams de pernil ibèric
30 grams de mantega
2 ous
2 rovells d’ou
Llet
Pebre blanc
Nou moscada

Elaboració:

Retirem la part mes estellosa dels espàrrecs , els tallem a bocins i en reservem dotze puntes per decorar.
Posem els espàrrecs en una olla juntament amb el porro a rodanxes, la ceba en juliana i la patata a daus, cobrim d’aigua i una mica més, ho posem al foc; ho deixem coure uns trenta minuts.
Retirem la major part de l’aigua de la cocció i triturem amb el braç batedor, afegim la mantega, els rovells, una mica de pebre i un polsim de nou moscada, sal i la crema de llet. Continuem triturant i ,si cal, corregim la textura afegint miques de llet fins a obtenir la densitat desitjada ;
Per decorar el plat ratllem el rovell d’ou dur, i tallem el pernil ben menut i en posem una pileta a cada plat.

Saltegem les puntes d’espàrrec reservades, salpebrem i afegim.












1 comentari:

  1. The Best Casino Sites: Play Real Money Slots & Win Real
    Best Online Slots in USA · 1. Ignition 동해 출장샵여주 출장샵 Best 군포 출장마사지 for slots · 2. Bovada – Best for 전주 출장안마 table games · 3. Bovada 아산 출장마사지 – Best for live dealer casino games.

    ResponElimina