Ingredients
per a quatre persones:
800
grams de patates
8
salsitxes
Sal
Oli
Per la salsa
brava:
250
grams de tomàquet triturat
1
ceba tendra grossa
2
grans d’all
3
xilis
1
cullerada de sucre bru
1
copa de brandi
1cullerada
rasa de pebre vermell
Unes
gotes de tabasco
Pebre
Sal
Julivert
Per la
maionesa amb all:
200
mil·lilitres d’oli
1
ou
2
grans d’all
1
cullerada de vinagre de poma
Sal
Elaboració:
Posem
una paella al foc amb un rajolí d’oli, la ceba i els alls picolats i els xilis,
sofregim fins que la ceba estigui tova.
Afegim
el brandi, deixem evaporar l’alcohol i afegim el tomàquet, el julivert i el
pebres vermell i negre i ho deixem fer lentament fins que quedi concentrat.
Ho
posem al vas batedor i ho triturem ben fi, tastem i corregim, afegim unes gotes
de tabasco i reservem.
En
el vas batedor posem, seguint aquest ordre l’ou, el vinagre, l’all picolat, la
sal i l’oli i muntem una maionesa consistent.
Pelem
les patates, les tallem a daus regulars d’uns 2x2, les rentem i sequem amb un
drap i les posem a la fregidora amb l’oli fred i quan siguin mig fetes les
traiem, deixem refredar una mica i les tornem a posar, ara amb l’oli ben
calent, així ens quedaran torrades per fora i toves per dintre.
Posem
les salsitxes a la planxa.
Tot
seguit emplatem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada