dijous, 23 de juny del 2016

Braves amb saltsixes



Ingredients per a quatre persones:

800 grams de patates
8 salsitxes
Sal
Oli
Per la salsa brava:
250 grams de tomàquet triturat
1 ceba tendra grossa
2 grans d’all
3 xilis
1 cullerada de sucre bru
1 copa de brandi
1cullerada rasa de pebre vermell
Unes gotes de tabasco
Pebre
Sal
Julivert
Per la maionesa amb all:
200 mil·lilitres d’oli
1 ou
2 grans d’all
1 cullerada de vinagre de poma
Sal

Elaboració:

Posem una paella al foc amb un rajolí d’oli, la ceba i els alls picolats i els xilis, sofregim fins que la ceba estigui tova.
Afegim el brandi, deixem evaporar l’alcohol i afegim el tomàquet, el julivert i el pebres vermell i negre i ho deixem fer lentament fins que quedi concentrat.
Ho posem al vas batedor i ho triturem ben fi, tastem i corregim, afegim unes gotes de tabasco i reservem.
En el vas batedor posem, seguint aquest ordre l’ou, el vinagre, l’all picolat, la sal i l’oli i muntem una maionesa consistent.
Pelem les patates, les tallem a daus regulars d’uns 2x2, les rentem i sequem amb un drap i les posem a la fregidora amb l’oli fred i quan siguin mig fetes les traiem, deixem refredar una mica i les tornem a posar, ara amb l’oli ben calent, així ens quedaran torrades per fora i toves per dintre.
Posem les salsitxes a la planxa.

Tot seguit emplatem.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada