Ingredients:
1200
grams de carn magre
1200
grams de pollastre desossat
700
grams de jarret de vedella
400
grams de pernil del país
400
grams de fetges de pollastre
10
pastanagues
10
tomàquets
10
cebes
1
got de brandi
Oli
Sal
Pebre
50
grams de mantega
50
grams de farina
1
litre de llet (aprox.)
Nou
moscada
Elaboració:
Tallem
les carns a daus regulars. Pelem les pastanagues, treiem la part dura de les
cebes i rentem els tomàquets.
En
una cassola de terrissa grossa posem les carns menys el pernil i cobrim amb
oli.
Incorporem
les verdures, el brandi i salpebrem. Deixem coure a foc mig unes dues hores,
remenant de tant en tant per tal que no s’enganxi. Quan falten cinc minuts per
acabar incorporem els daus de pernil. Apaguem el foc i deixem reposar fins que
estigui a temperatura ambient.
Anem
triturant tots els ingredients (màquina manual o elèctrica) i ho anem
col·locant en una olla gran.
Preparem
un litre o litre i mig de beixamel espessa i ho afegim al trinxat. Remenem bé
perquè quedi tot ben barrejat. Si cal corregim de sal.
Aquest
trinxat ens servirà per fer canelons, macarrons, pastís de patates, albergínies
al forn etc.
Nosaltres
ho congelem en diferents porcions per tal de poder-lo utilitzar quan calgui.
Nyam nyam nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!
ResponEliminabGo