Ingredients
per a quatre persones:
200
grams de pasta
80
grams de tonyina amb oli
50
grams de blat de moro
70
grams de xoriço ibèric
70
grams de pernil ibèric
6
barretes de “Surimi”
½
pebrot verd italià
1
ceba tendra petita
1
llauna petita d’olives farcides
1
ou
2
fulles de llorer
1
cullerada de mantega
Per
a la maionesa:
1
ou
½
llimona
Sal
200
ml. d’oli
Elaboració:
En
una olla escalfem l’aigua amb un raig d’oli, les dues fulles de llorer i un
grapat de sal.
Quan
arrenqui el bull hi afegim la pasta. Coure “ al dente”.
En
un pot petit posem aigua, sal i l’ou i quan arrenqui el bull ho deixem coure
deu o dotze minuts.
Picolem
la ceba ben menuda i l’ofeguem amb la mantega i un rajolí d’oli uns cinc
minuts. Reservem.
Picolem
el pernil, el xoriço, el “Surimi”, el pebrot, les olives i la tonyina.
Quan
la pasta estigui cuita la passem per aigua freda dins del colador. La deixem escórrer.
En
un bol hi posem la pasta i tots els ingredients barrejant-los amb cura. Per
últim afegim la maionesa i tornem a
remenar.
Ratllem
l’ou dur per sobre.
La
maionesa:
En
un recipient posem, per aquest ordre, l’ou, una mica de suc de la llimona, la sal i l’oli, i amb el
braç batedor, a velocitat alta, muntem la salsa.
Jo en vull! Bego
ResponEliminaDoncs ja saps a on has d'anar!!!
ResponElimina