Ingredients
per a quatre persones:
1
cua de rap de quilo
1
porro (part blanca)
1
ceba mitjana
250
grams de pèsols del Maresme
80
grams de carreretes
1
grapat de cloïsses
2
grans d’all
5
patates mitjanes
Julivert
Sal
Pebre
1
rajolí de vi blanc
1
dau de mantega
1
cullerada de “Maizena”
Elaboració:
Netegem
bé el rap i el tallem a rodanxes. Salpebrem i reservem a la nevera.
Coure
els pèsols “al dente” i reservem.
Obrim
les cloïsses al vapor amb un rajolí de vi i reservem.
Saltegem
a foc ràpid les carreretes i reservem.
Tallem
la ceba a juliana i el porro a rodanxes. Piquem l’all i el julivert.
Pelem
les patates i les tallem a rodanxes de mig centímetre.
Posem
oli en una cassola, el dau de mantega i el porro i deixem confitar lentament.
Afegim l’all, el julivert, la patata i ho cobrim amb aigua o fumet molt suau de
peix. Quan les patates estiguin gairebé cuites hi afegim el rap, els bolets,
els pèsols i la “maizena” dissolta en un vas d’aigua. També hi afegim el suc
d’obrir les cloïsses.
El
suc a de quedar travadet.
Emplatem,
decorant amb les cloïsses.
Me'n demano 3 racions! :)
ResponEliminaBego