dijous, 24 d’abril del 2014

Conill a la "Josa"




Ingredients per a quatre persones:

1 conill gros
600 grams de tomàquet triturat
6 alls
1 llauna de pebrot del “piquillo”
Julivert
Farina
1 got petit de vinagre de poma
1 got petit de vi ranci
Sal
Pebre
1 cullerada sopera de sucre
Orenga

Elaboració:

Tallem el conill a trossos. El netegem bé i l’eixuguem.
Salpebrem.
El passem per farina i l’enrossim en una cassola amb oli.
Reservem.
Retirem l’excés d’oli i posem el tomàquet triturat, la cullerada de sucre i ho sofregim deu o quinze minuts a foc suau. Incorporem el conill; Afegim aigua, prèviament escalfada, fins a cobrir i també hi possem un pessic d’orenga. Deixem arrencar el bull i a continuació afegim el vinagre i el vi ranci. Ho deixem coure a foc lent, procurant que no s’enganxi, aproximadament una hora.
Quan gairebé estigui acabat  hi posem l’all i el julivert ben picat i el pebrot tallat a tires.

Es pot acompanyar amb arròs blanc o amb puré de patates.













2 comentaris: