Ingredients
per a quatre persones:
1
conill gros
600
grams de tomàquet triturat
6
alls
1
llauna de pebrot del “piquillo”
Julivert
Farina
1
got petit de vinagre de poma
1
got petit de vi ranci
Sal
Pebre
1
cullerada sopera de sucre
Orenga
Elaboració:
Tallem
el conill a trossos. El netegem bé i l’eixuguem.
Salpebrem.
El
passem per farina i l’enrossim en una cassola amb oli.
Reservem.
Retirem
l’excés d’oli i posem el tomàquet triturat, la cullerada de sucre i ho sofregim
deu o quinze minuts a foc suau. Incorporem el conill; Afegim aigua, prèviament
escalfada, fins a cobrir i també hi possem un pessic d’orenga. Deixem arrencar
el bull i a continuació afegim el vinagre i el vi ranci. Ho deixem coure a foc lent,
procurant que no s’enganxi, aproximadament una hora.
Quan
gairebé estigui acabat hi posem l’all i
el julivert ben picat i el pebrot tallat a tires.
Es
pot acompanyar amb arròs blanc o amb puré de patates.
La última foto m'encanta ;) bGo
ResponEliminaHem enganxat just el moment!!!
ResponElimina