dimarts, 10 de juny del 2014

Sopa freda de tomàquet




Ingredients per a 6 persones:

1 quilo de tomàquets
1 pebrot vermell
2 grans d’all
1 manat de cebes tendres mitjanes
6 talls de pernil ibèric
1 branca d’api
1 branca de menta fresca
1 vas petit de brandi
2 sobre d’edulcorant
Mousse de iogurt
Salsa “Perrins”
“Tabasco”
Sal
Pebre
Oli
Vinagre

Elaboració:

Picolem la ceba, el tomàquet, l’api, l’all i el pebrot.
Posem una olla al foc amb una mica d’oli i sofregim lleugerament l’all i la ceba amb un polsim de sal.
Deixem refredar.
Afegim el tomàquet, el pebrot, l’api i les fulles de menta.
Ho triturem amb el braç batedor. A continuació incorporem el brandi, l’edulcorant, la salsa “Perrins”, el “Tabasco” i el vinagre. Corregim de sal i pebre i ho deixem reposar a la nevera.
Posem el pernil al forn a 170 graus entremig de dos papers sulfuritzats i amb un pes a sobre fins que estigui cruixent ( uns deu minuts).
Emplatem decorant amb el mousse de iogurt, una fulla de menta i el pernil.

Si es vol es pot acompanyar amb pa fregit.















1 comentari:

  1. Deu ser boníiiiiiiisssima!!! Un dia d'aquests m'hi poso. ja t'ho diré.

    ResponElimina