Ingredients
per a 6 persones:
1
quilo de tomàquets
1
pebrot vermell
2
grans d’all
1
manat de cebes tendres mitjanes
6
talls de pernil ibèric
1
branca d’api
1
branca de menta fresca
1
vas petit de brandi
2
sobre d’edulcorant
Mousse
de iogurt
Salsa
“Perrins”
“Tabasco”
Sal
Pebre
Oli
Vinagre
Elaboració:
Picolem
la ceba, el tomàquet, l’api, l’all i el pebrot.
Posem
una olla al foc amb una mica d’oli i sofregim lleugerament l’all i la ceba amb
un polsim de sal.
Deixem
refredar.
Afegim
el tomàquet, el pebrot, l’api i les fulles de menta.
Ho
triturem amb el braç batedor. A continuació incorporem el brandi, l’edulcorant,
la salsa “Perrins”, el “Tabasco” i el vinagre. Corregim de sal i pebre i ho
deixem reposar a la nevera.
Posem
el pernil al forn a 170 graus entremig de dos papers sulfuritzats i amb un pes
a sobre fins que estigui cruixent ( uns deu minuts).
Emplatem
decorant amb el mousse de iogurt, una fulla de menta i el pernil.
Si
es vol es pot acompanyar amb pa fregit.
Deu ser boníiiiiiiisssima!!! Un dia d'aquests m'hi poso. ja t'ho diré.
ResponElimina