dilluns, 30 de juny del 2014

Crema de carbassó




Ingredients per a quatre persones:

400 grams de carbassó
400 grams de ceba tendre
2 porros
1 patata
1 ou
40 grams de mantega
Llet
70 grams de formatge
Sal
Pebre
Nou moscada

Elaboració:

Tallem el carbassó i la patata  a daus grans, la ceba en juliana i els porros a rodelles.
Posem a bullir en una olla amb aigua i una mica de sal.
Quan estigui cuit colem i ho tornem a posar en la mateixa olla. Afegim la mantega, l’ou, el pebre, un polsim de nou moscada i el formatge i ho triturem amb la batedora elèctrica tot afegint rajolins de llet fins a obtenir la textura desitjada.
Corregim de sal i pebre.

Deixem refredar a la nevera.
Quan ho servim ho podem acompanyar amb daus de pa fregit.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada