Ingredients
per a quatre persones:
12
espatlles de conill
250
grams de xampinyons “Portobello”
2
cebes grosses
3
pastanagues
3
alls
300
mil·lilitres de brandi
1
copa de vi ranci
1
pessic de farigola
1
pessic d’orenga
1
clau d’olor
30 grams
d’ametlles
Julivert
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Netegem
el conill a raig d’aixeta, l’eixuguem amb paper de cuina i salpebrem.
Posem
un fons d’oli en una cassola i posem al foc, enfarinem lleugerament el conill i
amb l’oli ben calent l’enrossim.
Traiem
l’excés d’oli i posem la ceba i l’all tot tallat a dauets.
Quan
comenci a tenir color daurat hi posem la pastanaga a rodelles i deixem coure
uns deu minuts. Aboquem el brandi i el vi ranci i deixem evaporar l’alcohol.
Afegim
el conill i cobrim d’aigua i les herbes aromàtiques i ho deixem a foc mig.
Netegem
els bolets, els trossegem i el saltegem amb una paella amb l’all, el julivert i
una mica de sal. Reservem.
Passats
uns 45 minuts fem una picada fina amb les ametlles i ho deixatem amb una mica
d’aigua i ho introduïm al guisat
juntament amb els bolets.
Deixem
fer uns deu minuts més i, si cal, corregim de sal i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada