dijous, 3 de març del 2016

Conill al brandi




Ingredients per a quatre persones:

12 espatlles de conill
250 grams de xampinyons “Portobello”
2 cebes grosses
3 pastanagues
3 alls
300 mil·lilitres de brandi
1 copa de vi ranci
1 pessic de farigola
1 pessic d’orenga
1 clau d’olor
30 grams d’ametlles
Julivert
Oli
Sal
Pebre

Elaboració:

Netegem el conill a raig d’aixeta, l’eixuguem amb paper de cuina i salpebrem.
Posem un fons d’oli en una cassola i posem al foc, enfarinem lleugerament el conill i amb l’oli ben calent l’enrossim.
Traiem l’excés d’oli i posem la ceba i l’all tot tallat a dauets.
Quan comenci a tenir color daurat hi posem la pastanaga a rodelles i deixem coure uns deu minuts. Aboquem el brandi i el vi ranci i deixem evaporar l’alcohol.
Afegim el conill i cobrim d’aigua i les herbes aromàtiques i ho deixem a foc mig.
Netegem els bolets, els trossegem i el saltegem amb una paella amb l’all, el julivert i una mica de sal. Reservem.
Passats uns 45 minuts fem una picada fina amb les ametlles i ho deixatem amb una mica d’aigua i ho introduïm  al guisat juntament amb els bolets.

Deixem fer uns deu minuts més i, si cal, corregim de sal i pebre.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada