Ingredients
per a sis persones:
6
carxofes
800
grams de cues de gamba congelades
300
grams de bolets frescos
6
grans d’all
1
copa de xerès sec
6
bitxos petits
½
llimona
1
cullerada de farina
Julivert
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Netegem
els bolets i els saltegem en una paella amb una mica d’oli i salpebrats
lleugerament. Reservem.
Netegem
les carxofes i traiem la part dura.
Posem
un cassó al foc amb aigua, un raig de suc de llimona, una mica se sal i els
cors de les carxofes tallats a quarts; Deixem coure uns vint-i-cinc minuts (han
de quedar “al dente”, colem les deixem reposar en un paper de cuina. Reservem.
Descongelem
les gambes, salpebrem lleugerament i reservem.
Pelem
i tallem a làmines els alls i picolem el julivert.
En
una cassola amb una mica d’oli posem els bitxos i les làmines d’all a foc lent
i fins que agafin color. Introduïm les
carxofes i la farina, voltegem i ruixem amb el xerès. Apugem una mica el foc i
afegim les gambes; Tot seguit incorporem els bolets, el julivert picat i tapem.
Deixem uns tres minuts.
Emplatar
i servir calent!!!
Una de les millors combinacions que he provat mai! :)
ResponEliminaBego
Es ben cert!!!
Elimina