Ingredients
per a quatre persones:
100
grams de mantega
100
grams de sucre
3
ous
50
grams de farina de blat
250
grams de formatge fresc
250
grams de formatge Filadèlfia
1
cullera de postres de vainilla
La
pell d’una llima
Fruites
per decorar
Nata
(opcional)
Elaboració:
Barregem
la mantega, el sucre i la vainilla fins que la textura sigui de pomada.
Afegim
els ous que tindrem a temperatura ambient lleugerament batuts i la ratlladura
de pell de llima i continuem remenant.
Introduïm
la farina tamisada i continuem barrejant.
Per
últim hi afegim els formatges. La barreja ha de quedar ben fina.
Ho
aboquem en un motlle rodó (millor de silicona) d’uns vint centímetres.
Ho
posem al forn a 100 graus aproximadament dues hores.
És
molt important que la cocció sigui suau i lenta.
De
totes maneres el temps dependrà de l’alçada del contingut dins del motlle.
Punxem
de tant en tant amb una broqueta de fusta i parem el forn tant bon punt aquesta
surti neta.
Deixem
reposar. Servim fred.
uooooh! Jo en vull!!!!
ResponEliminaBego