dijous, 21 de maig del 2015

Pastís de formatge fresc




Ingredients per a quatre persones:

100 grams de mantega
100 grams de sucre
3 ous
50 grams de farina de blat
250 grams de formatge fresc
250 grams de formatge Filadèlfia
1 cullera de postres de vainilla
La pell d’una llima
Fruites per decorar
Nata (opcional)

Elaboració:

Barregem la mantega, el sucre i la vainilla fins que la textura sigui de pomada.
Afegim els ous que tindrem a temperatura ambient lleugerament batuts i la ratlladura de pell de llima i continuem remenant.
Introduïm la farina tamisada i continuem barrejant.
Per últim hi afegim els formatges. La barreja ha de quedar ben fina.
Ho aboquem en un motlle rodó (millor de silicona) d’uns vint centímetres.
Ho posem al forn a 100 graus aproximadament dues hores.
És molt important que la cocció sigui suau i lenta.
De totes maneres el temps dependrà de l’alçada del contingut dins del motlle.
Punxem de tant en tant amb una broqueta de fusta i parem el forn tant bon punt aquesta surti neta.

Deixem reposar. Servim fred.
















1 comentari: