Ingredients
per quatre persones:
800
grams de ploma ibèrica en tres porcions
3
salsitxes
4
pebrots del “piquillo” en conserva
60
grams de foie d’oca o d’ànec
1
culera petita de concentrat de carn
1
copa de brandi
1
dau de mantega
Oli
Sal
pebre
Acompanyament:
Puré
de patates casolà
Elaboració:
Salpebrem
una cara de cada porció de carn.
En
una de les porcions posem les salsitxes sense pell pressionant bé i cobrim amb
els pebrots. Col·loquem al damunt una altra porció tot pressionant i a sobre
escampem el foie i tapem amb la tercera. Lliguem tot el conjunt amb cordill de
cotó, salpebrem i ho posem en una safata
per anar al forn juntament amb un raig d’oli i el brandi. Tapem la safata amb
paper d’alumini i ho posem al forn preescalfat a 170 graus durant mitja hora.
Deixatem
en un got d’aigua calenta el concentrat de carn.
Destapem
la safata i ho reguem amb el suc de carn. Deixem que la carn agafi color torrat
i ho anem voltejant.
Traiem
el cordill i ho tallem a rodanxes, el més fines possible.
Posem
el suc de la safata en un cassó i deixem reduir, afegim un dau de mantega,
remenem i salsegem el tall.
Acompanyem
amb el puré.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada