Ingredients
per a sis persones:
300
grams de formatge “Mascarpone”
60
grams de sucre
2
rovells d’ou
2
clares
12
bescuits o un tros de pa de pessic
1
copa de licor de cafè
1
cullerada d’extracte de vainilla
Cacau
en pols
Sal
Elaboració:
En
un bol posem els rovells, el sucre, el formatge i la vainilla. Ho remenem be
per tal que quedi una crema molt fina.
Muntem
les clares amb un pessic de sal a punt de neu.
Un
cop estiguin muntades ho barregem de
mica en mica amb la crema de formatge, remenant de baix a dalt i procurant no
perdre la consistència.
En
uns motlles posem els bescuits tallats per la meitat i els reguem amb el licor
(al gust), a sobre posem una capa de crema, després una altra capa de bescuit i
una altra de crema.
Ho
reservem a la nevera almenys tres hores. Quan ho anem a servir, ho cobrim amb
pols de cacau.
Ja em puc morir ;) geniaaaaaaaaaaaaaal!
ResponEliminaBego
Gràcies Bego!
Elimina