diumenge, 28 de desembre del 2014

Tiramisú




Ingredients per a sis persones:

300 grams de formatge “Mascarpone”
60 grams de sucre
2 rovells d’ou
2 clares
12 bescuits o un tros de pa de pessic
1 copa de licor de cafè
1 cullerada d’extracte de vainilla
Cacau en pols
Sal

Elaboració:

En un bol posem els rovells, el sucre, el formatge i la vainilla. Ho remenem be per tal que quedi una crema molt fina.
Muntem les clares amb un pessic de sal a punt de neu.
Un cop estiguin muntades  ho barregem de mica en mica amb la crema de formatge, remenant de baix a dalt i procurant no perdre la consistència.
En uns motlles posem els bescuits tallats per la meitat i els reguem amb el licor (al gust), a sobre posem una capa de crema, després una altra capa de bescuit i una altra de crema.

Ho reservem a la nevera almenys tres hores. Quan ho anem a servir, ho cobrim amb pols de cacau.
















2 comentaris: