Ingredients
per a sis persones:
1200
grams de patates
250
grams de fredolics
1
0u
30
grams de mantega
1
all
1
raig de llet
Julivert
Sal
Pebre
Elaboració:
Pelem
les patates, les tallem a daus i les posem a coure amb aigua i una mica de sal.
Netegem
els fredolics procurant treure les miques de terra que porten.
En
una paella amb un rajolí d’oli fem enrossir lleugerament l’all tallat ben
petit, afegim els bolets i saltegem cinc o sis minuts traient l’excès de
d’aigua. Un minut abans d’acabar afegim el julivert picolat i ho barregem,
salpebrem lleugerament.
Un
cop cuites les patates les colem i en el mateix recipient afegim la mantega, l’ou sencer ho aixafem tot
i, si cal, hi posem una mica de llet
fins aconseguir la textura desitjada, corregim de sal , incorporem els
fredolics saltejats i remenem bé.
Ho
podem acompanyar amb qualsevol carn a la brasa o fregida.
Aquesta
recepta es pot fer amb camagrocs, trompetes o amb el tipus de bolet que més us
agradi.
Bon
profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada