dijous, 11 de desembre del 2014

Puré amb fredolics




Ingredients per a sis persones:

1200 grams de patates
250 grams de fredolics
1 0u
30 grams de mantega
1 all
1 raig de llet
Julivert
Sal
Pebre

Elaboració:

Pelem les patates, les tallem a daus i les posem a coure amb aigua i una mica de sal.
Netegem els fredolics procurant treure les miques de terra que porten.
En una paella amb un rajolí d’oli fem enrossir lleugerament l’all tallat ben petit, afegim els bolets i saltegem cinc o sis minuts traient l’excès de d’aigua. Un minut abans d’acabar afegim el julivert picolat i ho barregem, salpebrem lleugerament.
Un cop cuites les patates les colem i en el mateix recipient  afegim la mantega, l’ou sencer ho aixafem tot i, si cal, hi posem una mica de llet  fins aconseguir la textura desitjada, corregim de sal , incorporem els fredolics saltejats i remenem bé.
Ho podem acompanyar amb qualsevol carn a la brasa o fregida.
Aquesta recepta es pot fer amb camagrocs, trompetes o amb el tipus de bolet que més us agradi.

Bon profit!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada