Ingredients
per a quatre persones:
800
grams de llata de vedella tallada ben prima
1
ceba
2
pastanagues
3
cullerades de tomàquet triturat
200
mil·lilitres de de vi ranci
100
mil·lilitres de brandi
25
grams de carreretes seques
25
grams de trompetes de la mort seques
Farina
Aigua
Sal
Oli
Per
la Picada:
1
gra d’all
25
grams d’avellanes torrades
25
grams d’ametlles torrades
Julivert
Elaboració:
Posem
en remull els bolets (d’un dia per l’altre).
Salpebrem
el tall, l’enfarinem lleugerament i el fregim en una paella amb oli fins que
comenci a agafar color daurat; Tot seguit ho posem en una cassola i reservem.
Amb
l’oli de fregir la vedella, comencem el sofregit de ceba que ja haurem ratllat.
Quan comença a agafar colr hi afegim les pastanagues prèviament passades per la
picadora i ho deixem coure a foc lent uns deu minuts. Afegim el tomàquet i ho
deixem fer deu minuts més.
Incorporem
el brandi, el vi ranci i aigua prèviament escalfada.. Passats quinze minuts
rectifiquem de sal.
Posem
el sofregit a la cassola on tenim la vedella, si cal afegim aigua i ho deixem
coure una estona més. Quan creiem que falta poc afegim la picada d’all,
julivert, ametlles i avellanes.
Nosaltres
aquest cop ho vam acompanyar amb xips de carxofa.
Sempre
és més gustós l’endemà.
Bon Nadal... i millors receptes :)
ResponEliminaBego