Ingredients
per a quatre o sis persones:
400
grams xampinyons
1
porro
50
grams de mantega
200
mil·lilitres de crema de llet
3
rovells d’ou
1
copa de brandi
60
grams d’arròs
400
mil·lilitres d’aigua
200
mil·lilitres d’oli d’oliva
1
cullerada de sucre
500
mil·lilitres de llet
Suc
de mitja llimona
Pa
Elaboració:
Tallem
el porro a daus petits
Netegem
els xampinyons i els tallem a quarts (en reservem cinc tallats a làmines per
decorar)
Posem
un cassó al foc amb un rajolí d’oli, una mica de sal i l’aigua, quan arrenqui
el bull hi posem l’arròs i el deixem fer fins que sigui ben cuit. Reservem.
Posem
una olla al foc amb la mantega i el porro, i quan sigui transparent afegim els
xampinyons i ho deixem fer uns cinc minuts. Afegim el brandi, el suc de
llimona, el sucre i una mica de sal i pebre.
Deixem
coure uns quinze minuts i aboquem l’arròs amb el seu suc de cocció. Triturem
amb el braç batedor.
Comprovem
la textura, i si cal afegim llet i agua fins a tenir la densitat adequada i ho
deixem fer deu minuts més.
Batem
els rovells i la crema de llet i ho afegim a l’olla tot remenant enèrgicament.
Si cal corregir de sal i pebre.
Fregim
les llesques de pa amb l’oli restant i fem les làmines a la planxa fins que
quedin rosses.
Servim
ben calent
Una receta muy apetitosa yo la tengo que hacer
ResponElimina