dijous, 12 de febrer del 2015

Cigrons amb orella i espinacs



Ingredients per quatre persones:

1 orella de porc
400 grams de cigrons
2 cebes tendres
2 tomàquets madurs
2 pastanagues
1 pebrot verd italià
2 grans d’all
100 grams d’espinacs
1 fulla de llorer
8 grans de pebre negre
50 grams de xoriço picant
½ copa de Brandi
Oli
Sal
Pebre

Elaboració:

Netegem l’orella. Posem una olla amb aigua al foc juntament amb l’orella, una pastanaga, una ceba, la fulla de llorer i els grans de pebre negre. Ho deixem coure a foc mig durant1 hora i mitja; Un cop tendre traiem de l’olla i reservem.
Picolem l’all, la ceba i el pebrot. Tallem la pastanaga a rodanxes.
Escaldem els tomàquets en aigua bullent durant un minut, pelem i picolem.
Tallem a daus l’orella un cop tèbia.
En una cassola comencem el sofregit amb un raig d’oli, la ceba i l’all. Quan comença a agafar color hi afegim el pebrot i la pastanaga i ho deixem fer uns deu minuts; Incorporem el tomàquet i el brandi i ho deixem coure quinze minuts més.
Quan el tomàquet sigui cuit hi posem l’orella i el xoriço tallat a rodanxes primes. Remenar-ho tot. Afegir els cigrons i una mica d’aigua fins a cobrir. Deixem fent la xup-xup quinze minuts i corregim de sal i pebre.
Quan considerem que està gairebé llest hi tirem els espinacs, remenem i ho deixem dos minuts més.

Aquest plat és més saborós l’endemà.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada