Ingredients
per quatre persones:
1
orella de porc
400
grams de cigrons
2
cebes tendres
2
tomàquets madurs
2
pastanagues
1
pebrot verd italià
2
grans d’all
100
grams d’espinacs
1
fulla de llorer
8
grans de pebre negre
50
grams de xoriço picant
½
copa de Brandi
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Netegem
l’orella. Posem una olla amb aigua al foc juntament amb l’orella, una
pastanaga, una ceba, la fulla de llorer i els grans de pebre negre. Ho deixem
coure a foc mig durant1 hora i mitja; Un cop tendre traiem de l’olla i
reservem.
Picolem
l’all, la ceba i el pebrot. Tallem la pastanaga a rodanxes.
Escaldem
els tomàquets en aigua bullent durant un minut, pelem i picolem.
Tallem
a daus l’orella un cop tèbia.
En
una cassola comencem el sofregit amb un raig d’oli, la ceba i l’all. Quan
comença a agafar color hi afegim el pebrot i la pastanaga i ho deixem fer uns
deu minuts; Incorporem el tomàquet i el brandi i ho deixem coure quinze minuts
més.
Quan
el tomàquet sigui cuit hi posem l’orella i el xoriço tallat a rodanxes primes.
Remenar-ho tot. Afegir els cigrons i una mica d’aigua fins a cobrir. Deixem
fent la xup-xup quinze minuts i corregim de sal i pebre.
Quan
considerem que està gairebé llest hi tirem els espinacs, remenem i ho deixem dos
minuts més.
Aquest
plat és més saborós l’endemà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada