dimecres, 25 de febrer del 2015

"Porrusalda"




Ingredients per a quatre persones:

4 porros
500 grams de patates
350 grams de morro de bacallà dessalat
4 grans d’all
5 cullerades d’oli d’oliva verge
2 fulles de llorer
6 grans sencers de pebre negre
Sal
Pebre molt

Elaboració:

Posem una olla al foc amb el llorer, els grans de pebre, mig litre d’aigua freda i el bacallà.
Abans que arrenqui el bull parem el foc, traiem el bacallà, que netejarem d’espines i pell i amb molta cura separarem les làmines i reservem.
Traiem el llorer i els grans de pebre de l’olla del bacallà i la tornem a posar al foc.
Tallem els porros a rodelles. Pelem les patates i les tallem a daus.
Quan l’aigua comenci a bullir hi posem el porro, les patates i si cal hi afegim una mica d’aigua. Deixem coure fins que les patates estiguin cuites.
Pelem els alls i els tallem.

Posem una paella al foc amb oli i els alls i quan siguin rossos ho aboquem tot a l’olla. Ho deixem cinc minuts més. Afegim les làmines de bacallà i ho deixem coure tres minuts. Corregim de sal i pebre i ho servim ben calent.






















2 comentaris: