dimecres, 17 de setembre del 2014

Arròs amb bolets




Ingredients per a quatre persones:

400 grams de bolets
1 porro
1 ceba tendra
4 cullerades de tomàquet triturat
2 grans d’all
300 grams d’arròs
1 copa de brandi
Uns brins de safrà
Julivert
Oli
Sal
Pebre

Elaboració:

Netejar els bolets i tallar-los.
Picar la ceba i el porro molt petit. Trinxar l’all i el julivert.
Torrar el safrà.
En una cassola amb oli posar a coure els bolets a foc suau i quan l’aigua que desprenen ha desaparegut hi afegim l’all i el julivert i ho sofregim tres minuts. Traiem de la cassola i reservem.
En la mateixa cassola hi posem el porro i la ceba; ho deixem enrossir a foc lent.
Incorporem el tomàquet i el brandi i ho deixem confitar a foc suau; Salpebrem.
Tirem l’arròs a la cassola i el sofregim durant 3 minuts.
Afegim l’aigua prèviament escalfada, donem unes voltes i a continuació incorporem els bolets i el safrà i ho deixem coure fins que estigui al nostre gust.
Corregir de sal i deixar reposar uns cinc minuts.

Emplatar.




















2 comentaris: