Ingredients per a quatre persones:
400
grams de bolets
1
porro
1
ceba tendra
4
cullerades de tomàquet triturat
2
grans d’all
300
grams d’arròs
1
copa de brandi
Uns
brins de safrà
Julivert
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Netejar
els bolets i tallar-los.
Picar
la ceba i el porro molt petit. Trinxar l’all i el julivert.
Torrar
el safrà.
En
una cassola amb oli posar a coure els bolets a foc suau i quan l’aigua que
desprenen ha desaparegut hi afegim l’all i el julivert i ho sofregim tres
minuts. Traiem de la cassola i reservem.
En
la mateixa cassola hi posem el porro i la ceba; ho deixem enrossir a foc lent.
Incorporem
el tomàquet i el brandi i ho deixem confitar a foc suau; Salpebrem.
Tirem
l’arròs a la cassola i el sofregim durant 3 minuts.
Afegim
l’aigua prèviament escalfada, donem unes voltes i a continuació incorporem els
bolets i el safrà i ho deixem coure fins que estigui al nostre gust.
Corregir
de sal i deixar reposar uns cinc minuts.
Emplatar.
De tan bo, fa plorar... ufff!!!
ResponEliminaBego
Home, vols dir que no exageres? :)
ResponElimina