dijous, 25 de setembre del 2014

Pastís de poma caramel·litzada




Ingredients per a quatre persones:

1 làmina de 250 grams de pasta fullada
2 pomes grosses
100 grams de sucre
50 grams de mantega
1 llimona
1 copa petita de mistela
1 polsim de canyella

Elaboració:

En una paella antiadherent que pugui anar al forn posem el sucre, el suc de la llimona, la mantega i la mistela i ho posem a foc baix per obtenir un almívar.
Pelem les pomes i en traiem el cor. Les tallem a rodanxes.
Les posem a coure juntament amb l’almibar durant 15 o 20 minuts.
Traiem la paella del foc i cobrim amb la làmina de pasta de full.
Ho posem al forn precalentat a 150 graus en posició turbo durant 45 minuts.
Traiem del forn, deixem refredar una mica i desmotllem.
Es pot servir acompanyat de nata.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada