dijous, 28 d’agost del 2014

"Quesada Pasiega"




Ingredients per a quatre persones:

3 ous sencers
500 grams de quallada
50 grams de mantega
175 grams de sucre
50 grams de farina de blat de moro
La pell ratllada d’una llimona
Canyella en pols
1 cullera de cafè de sal

Elaboració:

En un bol posem la quallada, el sucre,, la farina, la sal, els ous batuts i la ratlladura de llimona. Ho batem tot molt fi. Hem d’obtenir una massa fina, sense grumolls.
Escalfem el forn a 180 graus.
Untem un motlle amb mantega, espolsem sucre a l’interior i aboquem la massa.
Ho posem al forn uns quaranta minuts. A mitja cocció tapem el motlle amb paper d’alumini.
Punxem la massa amb una broqueta de fusta i quan surti neta vol dir que ja ho tenim llest.
També es pot fer en motlles individuals.

Ho podem acompanyar amb fruits del bosc, o amb nata o bé amb una bola de gelat de coco.












1 comentari:

  1. Segur que és boníssim. I acompanyat de mirtils ...... bufff..... Ja se'm fa la boca aigua.

    ResponElimina