dimecres, 20 d’agost del 2014

Pastís de bolets i porro




Ingredients per a sis persones:

600 grams de bolets frescos (avui rossinyols)
4 ous sencers 
225 ml. de crema de llet
1 cullerada de “maizena”
1 cullerada de llevat
40 grams de pernil ibèric
60 grams de mantega
2 porros
Julivert
Nou moscada
Pebre
Sal
Oli

Elaboració:

Netegem els porros, traiem la capa més dura, el tallem a daus i el posem a suar en una paella amb la meitat de mantega i abans que sigui ros parem el foc, salem i reservem.
Netegem els bolets i els tallem a trossos petits, els saltegem en una paella amb la resta de mantega i un rajolí d’oli (si deixen anar molta aigua la traiem), salem i reservem.
En un bol batem els ous i tot seguit afegim la farina i el llevat, remenant bé fins que no quedin grumolls, incorporem la crema de llet, el pebre, la nou moscada, el julivert, el pernil tallat ben menut i el porro que hem reservat. Tornem a remenar bé i omplim el motlle (millor si és de silicona) fins la meitat. Escorrem bé els bolets i els afegim; Acabem de cobrir amb la resta de preparat.
Tapem el motlle amb paper d’alumini i ho posem a coure al bany maria en el forn prèviament escalfat a 150 graus una hora i quart aproximadament. (controlem de tant en tant si ja és prou consistent.

Deixar refredar, desemmotllar i servir acompanyat d’una salsa que us agradi i una mica d’amanida.















1 comentari:

  1. Més que bo!!!!!!!!!!!!
    Ah, i la foto de la marieta mooooolt xula ;)
    Bego

    ResponElimina