Ingredients
per a sis persones:
600
grams de bolets frescos (avui rossinyols)
4
ous sencers
225 ml. de crema de llet
225 ml. de crema de llet
1
cullerada de “maizena”
1
cullerada de llevat
40
grams de pernil ibèric
60
grams de mantega
2
porros
Julivert
Nou
moscada
Pebre
Sal
Oli
Elaboració:
Netegem
els porros, traiem la capa més dura, el tallem a daus i el posem a suar en una
paella amb la meitat de mantega i abans que sigui ros parem el foc, salem i
reservem.
Netegem
els bolets i els tallem a trossos petits, els saltegem en una paella amb la
resta de mantega i un rajolí d’oli (si deixen anar molta aigua la traiem),
salem i reservem.
En
un bol batem els ous i tot seguit afegim la farina i el llevat, remenant bé
fins que no quedin grumolls, incorporem la crema de llet, el pebre, la nou
moscada, el julivert, el pernil tallat ben menut i el porro que hem reservat.
Tornem a remenar bé i omplim el motlle (millor si és de silicona) fins la
meitat. Escorrem bé els bolets i els afegim; Acabem de cobrir amb la resta de
preparat.
Tapem
el motlle amb paper d’alumini i ho posem a coure al bany maria en el forn
prèviament escalfat a 150 graus una hora i quart aproximadament. (controlem de
tant en tant si ja és prou consistent.
Deixar
refredar, desemmotllar i servir acompanyat d’una salsa que us agradi i una mica
d’amanida.
Més que bo!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaAh, i la foto de la marieta mooooolt xula ;)
Bego