Ingredients
per a sis persones:
600
grams de sípia
500
grams de mongeta blanca cuita
300
grams d’escopinyes
150
grams de bolets “Shiitake”
2
cebes
3
tomàquets
1
pebrot verd italià
3
grans d’all
1
copa de brandi
1
cullerada de sucre
Julivert
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Ratllem
les cebes, picolem els alls, tallem el pebrot a daus ben menuts i ho posem a
sofregir tot junt en una cassola amb un fons d’oli.
Quan
la ceba comenci a agafar color incorporem la sípia tallada a daus.
En
un vas batedor triturem els tomàquets, el julivert i el brandi i ho afegim a la
cassola juntament amb la cullerada de sucre.
Tallem
els bolets i els saltegem a foc viu en una paella amb un raig d’oli i una mica
de sal. Reservem.
Rentem
les escopinyes i les reservem en un bol amb aigua i sal.
Un
cop acabat el sofregit i afegim tres gots d’aigua i continuem la cocció uns
trenta minuts més.
Introduïm
els bolets, les escopinyes i les mongetes i ho deixem fer la xup-xup fins que
les escopinyes s’hagin obert.
Anem
sacsejant la cassola amb moviment circulars, corregim de sal i pebre i servim
ben calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada