dijous, 24 de març del 2016

Sípia estofada amb mongetes




Ingredients per a sis persones:

600 grams de sípia
500 grams de mongeta blanca cuita
300 grams d’escopinyes
150 grams de bolets “Shiitake”
2 cebes
3 tomàquets
1 pebrot verd italià
3 grans d’all
1 copa de brandi
1 cullerada de sucre
Julivert
Oli
Sal
Pebre

Elaboració:

Ratllem les cebes, picolem els alls, tallem el pebrot a daus ben menuts i ho posem a sofregir tot junt en una cassola amb un fons d’oli.
Quan la ceba comenci a agafar color incorporem la sípia tallada a daus.
En un vas batedor triturem els tomàquets, el julivert i el brandi i ho afegim a la cassola juntament amb la cullerada de sucre.
Tallem els bolets i els saltegem a foc viu en una paella amb un raig d’oli i una mica de sal. Reservem.
Rentem les escopinyes i les reservem en un bol amb aigua i sal.
Un cop acabat el sofregit i afegim tres gots d’aigua i continuem la cocció uns trenta minuts més.
Introduïm els bolets, les escopinyes i les mongetes i ho deixem fer la xup-xup fins que les escopinyes s’hagin obert.

Anem sacsejant la cassola amb moviment circulars, corregim de sal i pebre i servim ben calent.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada