dijous, 17 de març del 2016

Arròs amb bacallà




Ingredients per a quatre persones:

400 grams de bacallà
240 grams d’arròs bomba
200 grams de coliflor
60 grams de pèsols
1 pebrot verd
3 carxofes
2 cebes
6 cullerades de tomàquet triturat
1 gra d’all
12 ametlles
Safrà
Sal
Pebre
Oli
Vi blanc
Julivert

Elaboració:

Tallem les cebes ben petites i les posem a sofregir en una cassola amb una mica d’oli.
Tallem el pebrot a daus petits i de les carxofes aprofitem només la part més tendre i les fem a daus.
Quan la ceba sigui cuita afegim el tomàquet, el pebrot, la coliflor i l’arròs i ho barregem tot bé, cobrim amb aigua bullint.
Deixem coure a foc mig vigilant que no s’enganxi i, si cal, afegim miques d’aigua.

Quan faltin set o vuit minuts fem una picada amb l’all, el safrà, les ametlles i les fulles de julivert i ho posem a la cassola juntament amb el bacallà fet a daus i els pèsols que tindrem pre cuits.























2 comentaris:

  1. Ostres! Això és un no parar! Un dia hauria de deixar la mandra al calaix i provar alguna d'aquestes receptes que fan tan bona pinta i que estan tan ben explicades...... Per cert, jo pensava que les verdures s'anaven incorporant al sofregit d'una amb una i sempre una mica abans que el tomàquet..... Em sembla que ma mare ho feia així, però de fet ella mai feia aquest arròs amb bacallà.

    ResponElimina
  2. Maria, diuen què: "Cada maestrillo tiene su librillo"

    ResponElimina