Ingredients
per a quatre persones:
400
grams de bacallà
240
grams d’arròs bomba
200
grams de coliflor
60
grams de pèsols
1
pebrot verd
3
carxofes
2
cebes
6
cullerades de tomàquet triturat
1
gra d’all
12
ametlles
Safrà
Sal
Pebre
Oli
Vi
blanc
Julivert
Elaboració:
Tallem
les cebes ben petites i les posem a sofregir en una cassola amb una mica d’oli.
Tallem
el pebrot a daus petits i de les carxofes aprofitem només la part més tendre i
les fem a daus.
Quan
la ceba sigui cuita afegim el tomàquet, el pebrot, la coliflor i l’arròs i ho
barregem tot bé, cobrim amb aigua bullint.
Deixem
coure a foc mig vigilant que no s’enganxi i, si cal, afegim miques d’aigua.
Quan
faltin set o vuit minuts fem una picada amb l’all, el safrà, les ametlles i les
fulles de julivert i ho posem a la cassola juntament amb el bacallà fet a daus
i els pèsols que tindrem pre cuits.
Ostres! Això és un no parar! Un dia hauria de deixar la mandra al calaix i provar alguna d'aquestes receptes que fan tan bona pinta i que estan tan ben explicades...... Per cert, jo pensava que les verdures s'anaven incorporant al sofregit d'una amb una i sempre una mica abans que el tomàquet..... Em sembla que ma mare ho feia així, però de fet ella mai feia aquest arròs amb bacallà.
ResponEliminaMaria, diuen què: "Cada maestrillo tiene su librillo"
ResponElimina