dijous, 7 de gener del 2016

Cigrons amb bròquil




Ingredients per a quatre persones:

400 grams de cigrons petits cuits
1 bròquil mitja
12 làmines de cansalada ibèrica ben primes
8 bitxos verds en conserva

Elaboració:

Rentem els cigrons en un colador per eliminar el suc de la conserva.
Tallem el bròquil i el posem en una olla amb aigua bullint, salem i deixem coure fins que sigui “al dente”. Deixem en un colador fins que perdi tota l’aigua de la cocció.
Posem la cansalada en una paella amb unes gotes d’oli a foc molt suau, anem girant a fi de daurar-les per ambdues bandes.
En una altra paella posem els cigrons i el bròquil, aixafem aquest últim amb una forquilla i ho barregem bé tot. Saltegem fins que sigui ben calent.

Servir acompanyat de la cansalada i un parell de bitxos.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada