Ingredients
per a quatre persones:
1
llaminera grossa o dues de petites
300
grams de tomàquet triturat
1
o 2 pebrots vermells
6
alls
1
copa de brandi
1
cullerada de vinagre
1
cullerada de sucre
1
grapat de julivert
1 bitxo (opcional)
1 bitxo (opcional)
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Netegem
la llaminera de greixos i tendrum, salpebrem.
Posem
una cassola al foc amb l’oli i quan sigui ben calent daurem el tall procurant
que quedi cru per dintre i reservem.
En
el mateix oli posem el tomàquet i el pebrot tallat a daus, deixem coure a foc
mig uns deu minuts.
Afegim
el sucre, una mica de sal, el brandi, el vinagre, el bitxo i ho deixem fer uns deu
minuts més.
Posem
l’all picat ben menut i el julivert i ho mantenim a foc mig entre quinze i vint
minuts. Si cal afegim aigua.
Tallem
la llaminera a rodanxes primes i las afegim a la salsa uns tres o quatre
minuts.
Si
volem una salsa espessa hi afegim una cullerada de “Maizena” dissolta en aigua.
Podem
acompanyar amb puré de patates, amb pasta o simplement amb un bon pa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada