dimecres, 30 de desembre del 2015

Postres de "Moka"




Ingredients par a quatre persones:

250 grams de formatge “Mascarpone”
250 grams de nata líquida espessa
1 cafè exprés  fort
1 cullerada de cafè soluble
1 copa de ratafia
50 grams de panses sense pinyol
4 fulles de gelatina
130 grams de sucre glaç
Unes gotes de concentrat de vainilla
Una mica de llet

Per decorar:
½ pomes
Nata muntada
Cacau en pols
1 dau de mantega
1 cullerada de sucre
1 raig d’aigua

Elaboració:

Posem les panses en un pot amb aigua cobrint-les i fem arrencar el bull, parem i reservem.
Hidratem la gelatina dins de l’aigua.
En un bol introduïm  el formatge, la nata, el cafè exprés, el cafè en pols, la vainilla, el sucre glaç i la ratafia i ho barregem tot, a ser possible amb l’ajuda de les varetes elèctriques.
Quan tinguem una crema ben homogènia, escalfem la llet sense arrencar el bull, escorrem be la gelatina i l’afegim tot remenant fins que quedi ben dissolta.
Tornem a posar les varetes i anem afegint la llet amb la gelatina a poc a poc.
Escorrem les panses i les eixuguem amb paper de cuina, les afegim a la massa i tornem a remenar.
Ho posem en un motlle (millor de silicona) i ho deixem a la nevera fins l’endemà.
Per emplatar pelem les pomes, en traiem el cor i les tallem a rodanxes d’uns 5mm.
En una paella posem la mantega afegim el sucre i un rajoli d’aigua i quan comenci a bullir afegim les rodanxes, les girem i deixem que agafin el color del caramel.

Posem la poció de pastís, unes rodanxes de poma, una mica de nata muntada i ho emplosem amb cacau en pols.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada