Ingredients
per a quatre persones:
400
grams de cigrons petits
350
grams de cuixa de pollastre triturada
8
talls de botifarra negra (opcional)
1
pastanaga
1
tomàquet madur
1
pebrot verd
2
cebes tendres
2
grans d’all
1
rovell d’ou
2
cullerades de farina de galeta
1
rajoli de llet
1
copa de brandi
1
xili
Farina
blanca
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
En
un bol posem el pollastre trinxat, el rovell d’ou, julivert picat, l’all ben
menut, la farina de galeta, la llet, salpebrem
i amb dues forquilles anem treballant els ingredients fins que quedi una massa
homogènia. Reservem a la nevera.
Piquem
les verdures ben petites.
Posem
un rajoli d’oli a la cassola i sofregim la ceba i l’all; quan comenci a agafar
color posem la pastanaga i ho deixem coure uns deu minuts.
Afegim
el tomàquet tallat i el brandi, deixem evaporar l’alcohol uns deu minuts,
introduïm el pebrot verd i ho deixem fer deu minuts més.
Aboquem
els cigrons i cobrim d’aigua i deixem fer la xup-xup a foc baix.
Donem
forma a les mandonguilles, les enfarinem i les posem a la cassola. Ha de coure
uns vint minuts, fins que el suc sigui una mica espès.
Quan
faltin quinze minuts per acabar i si ho volem afegim la botifarra negra.
Servir
ben calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada