dimecres, 9 de desembre del 2015

Cigrons amb mandonguilles




Ingredients per a quatre persones:

400 grams de cigrons petits
350 grams de cuixa de pollastre triturada
8 talls de botifarra negra (opcional)
1 pastanaga
1 tomàquet madur
1 pebrot verd
2 cebes tendres
2 grans d’all
1 rovell d’ou
2 cullerades de farina de galeta
1 rajoli de llet
1 copa de brandi
1 xili
Farina blanca
Oli
Sal
Pebre

Elaboració:

En un bol posem el pollastre trinxat, el rovell d’ou, julivert picat, l’all ben menut, la farina de galeta, la llet,  salpebrem i amb dues forquilles anem treballant els ingredients fins que quedi una massa homogènia. Reservem a la nevera.
Piquem les verdures ben petites.
Posem un rajoli d’oli a la cassola i sofregim la ceba i l’all; quan comenci a agafar color posem la pastanaga i ho deixem coure uns deu minuts.
Afegim el tomàquet tallat i el brandi, deixem evaporar l’alcohol uns deu minuts, introduïm el pebrot verd i ho deixem fer deu minuts més.
Aboquem els cigrons i cobrim d’aigua i deixem fer la xup-xup a foc baix.
Donem forma a les mandonguilles, les enfarinem i les posem a la cassola. Ha de coure uns vint minuts, fins que el suc sigui una mica espès.
Quan faltin quinze minuts per acabar i si ho volem afegim la botifarra negra.

Servir ben calent.
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada