dijous, 3 de setembre del 2015

Tonyina a la Navarresa




Ingredients per a quatre persones.

4 rodanxes de tonyina fresca d’uns 200 grams cada una
500 grams de tomàquet triturat natural
12 pebrots del “piquillo” en conserva
4 grans d’all
1 copa de brandi
2 cullerades de vinagre de poma
1 cullerada de sucre
2 gots d’aigua
Julivert
Farina
Sal
Pebre oli

Elaboració:

Salpebrem la tonyina, enfarinem lleugerament i els posem en una paella amb l’oli molt calent per fregir-los, han de quedar torradets de fora però crus de dins. Reservem.
Retirem l’excés d’oli de la paella i aboquem el tomàquet i el sucre i ho deixem fer a foc lent uns deu o dotze minuts.
Afegim el julivert, l’all, els pebrots ben picolats i  el brandi. Ho deixem concentrar uns deu minuts.
Afegim el vinagre i l’aigua i deixem arrencar el bull.
Posem la tonyina en una cassola antiadherent  i la salsa de la paella i ho deixem fent la xup-xup uns quinze minuts, procurant que no s’enganxi, si cal corregim de sal.
Es pot menjar calent, tebi o fred.

Ho podeu acompanyar del que us agradi més.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada