Ingredients
per a quatre persones.
4
rodanxes de tonyina fresca d’uns 200 grams cada una
500
grams de tomàquet triturat natural
12
pebrots del “piquillo” en conserva
4
grans d’all
1
copa de brandi
2
cullerades de vinagre de poma
1
cullerada de sucre
2
gots d’aigua
Julivert
Farina
Sal
Pebre
oli
Elaboració:
Salpebrem
la tonyina, enfarinem lleugerament i els posem en una paella amb l’oli molt
calent per fregir-los, han de quedar torradets de fora però crus de dins.
Reservem.
Retirem
l’excés d’oli de la paella i aboquem el tomàquet i el sucre i ho deixem fer a
foc lent uns deu o dotze minuts.
Afegim
el julivert, l’all, els pebrots ben picolats i el brandi. Ho deixem concentrar uns deu
minuts.
Afegim
el vinagre i l’aigua i deixem arrencar el bull.
Posem
la tonyina en una cassola antiadherent i
la salsa de la paella i ho deixem fent la xup-xup uns quinze minuts, procurant
que no s’enganxi, si cal corregim de sal.
Es
pot menjar calent, tebi o fred.
Ho
podeu acompanyar del que us agradi més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada